Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη»

Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη»

Η σύσκεψη για θέματα βίας ενόψει playoffs

bet365

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το θέμα της οπαδικής βίας απασχόλησε στο μεγαλύτερο μέρος η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με την παρουσία της Πολιτείας και των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα play-offs της Stoiximan Superleague 1, αλλά και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε πως στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί αυτό και κατά τη διάρκεια των play-offs.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ διευκρίνισε, πως επί τοις ουσίας, «μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί κάτι που έγινε χωρίς προβλήματα», με τις ομάδες που πήραν εισιτήρια από την ομάδα του Βόλου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία», συμπλήρωσε ο κ. Γκαγκάτσης στην τοποθέτησή του επισημαίνοντας πως η ανταπόκριση του ΠΑΟΚ στην πρόσκλησή του ήταν θετική με σκοπό να συνδράμουν όλες οι ομάδες προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που οι «ασπρόμαυροι» αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την σημερινή σύσκεψη, καθώς σε καμία άλλη περίπτωση, όπως ξεκαθάρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης, «δε θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα