Μπρινιόλι και Χουτεσιώτης, οι μόνοι που δεν έχασαν λεπτό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Newsroom
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν έχασε λεπτό στην regular season

bet365

Οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι οι μοναδικοί που σε όλη την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League δεν έχασαν ούτε λεπτό.

Μετά από κάθε πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται, ακόμα και όταν μιλάμε για την κανονική διάρκεια, καθώς υπάρχουν και τα play-offs, οι αριθμοί έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στην Stoiximan Super League που ολοκληρώθηκε, ξεχωρίζει το ότι μόλις δύο ποδοσφαιριστές όχι μόνο έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν βγήκαν ούτε για ένα λεπτό.

Ο λόγος για τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Λευτέρη Χουτεσιώτη, τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και του Ιωνικού αντίστοιχα.

Εκτός από τους δύο τερματοφύλακες υπήρξαν και άλλοι πέντε παίκτες που αγωνίστηκαν και στους 26 αγώνες του πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια όπως είναι λογικό, να έχουν το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής, με τον Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα να βγαίνει αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο.

Οι Ρομπάιγ και Πινέδα είχαν 25, ο Ντιουσέ 22, ο Κιάρτανσον 18 και ο Ιωαννίδης μόλις 11 βασικός και 15 ως λύση από τον πάγκο.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε λιγότερο, αφού συμμετείχε μόλις για ένα λεπτό στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος.

Ο Ολυμπιακός με 42 ήταν η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ατρόμητος τους λιγότερους, αφού αγωνίστηκαν 24.

Αναλυτικά οι παίκτες που έπαιξαν και στα 26 παιχνίδια έχει ως εξής:

2541 Αλμπέρτο Μπρινιόλι

2484 Λευτέρης Χουτεσιώτης

2472 Κάρλες Σόρια

2095 Γκαετάν Ρομπάιγ

1968 Ορμπελίν Πινέδα

1580 Βιντάρ Κιάταρσον

1190 Φώτης Ιωαννίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα