Ολυμπιακός: Ετοιμάζει δυναμικό... παρών για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο ο κόσμος της ομάδας

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει δυναμικό... παρών για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο ο κόσμος της ομάδας

Δημήτρης Τομαράς
οσφπ

bet365

Έντονη κινητικότητα υπάρχει από τον κόσμο του Ολυμπιακού καθώς ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα βροντερό παρών στον Βόλο για να στηρίξει την ομάδα του για την πρώτη αγωνιστική των play-offs.

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (3-1) στην «OPAP Arena» αλλά και το πρόγραμμα των play-offs της Stoiximan Superleague, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μίνι πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η 1η αγωνιστική θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου χιλιάδες φίλοι της ομάδας είχαν δώσει το παρών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως θα συμβεί και τώρα καθώς οι οπαδοί του συλλόγου αναμένουν την ανακοίνωση της ομάδας για να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το ματς. Να θυμίσουμε πως η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 18 και 19 Μαρτίου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα