ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ίνγκασον μήπως και προλάβει τον Άρη, μπήκε με την ομάδα ο Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ίνγκασον μήπως και προλάβει τον Άρη, μπήκε με την ομάδα ο Φιλίπε Σοάρες

Αμφίβολος ο Ίνγκασον για το ντέρμπι με τον Άρη

bet365

Οίδημα στη γάμπα έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε θεραπεία και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Ίνγκι Ίνγκασον στην πρεμιέρα των play-offs απέναντι στον Άρη, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα (οίδημα) στη δεξιά γάμπα.

Η κατάσταση του Ισλανδού αρχηγού του ΠΑΟΚ θα αξιολογείται καθημερινά μέχρι και λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης».

Στα θετικά για τους «ασπρόμαυρους» είναι η επιστροφή του Φιλίπε Σοάρες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, την ίδια ώρα που ο Ίβαν Νάσμπεργκ έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και δίτερμα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα