Άρης: Επίσημη η επέκταση συνεργασίας με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς έως το 2026

Άρης: Επίσημη η επέκταση συνεργασίας με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς έως το 2026

Newsroom
Μπράμπετς

bet365

Η συμφωνία προϋπήρχε, απέμενε να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί κι αυτό έγινε καθώς Άρης και Γιάκουμπ Μπράμπετς ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός προστέθηκε στο ρόστερ του Άρη τον Αύγουστο του 2021 και δεν χρειάστηκε πολλά παιχνίδια για να αποδείξει την ποιότητά του. Πρόκειται εξάλλου για εν δυνάμει στέλεχος της εθνικής Τσεχίας, ο βασικός κεντρικός αμυντικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του μετρώντας 33 συμμετοχές από τον Μάρτιο του 2016. Ερχόμενος στον Άρη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού από τη Βικτόρια Πλζεν, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς δεν έχασε χρόνο καθώς μπήκε κατευθείαν στην 11αδα και εκ τότε δεν βγήκε ποτέ. Ήδη μετρά 66 συμμετοχές και φυσικά είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες του Άρη.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης κινήθηκε από το περασμένο καλοκαίρι για την επέκταση της συνεργασίας μαζί του και κατέληξε σε συμφωνία. Απέμενε να υπογραφούν τα συμβόλαια κι αυτό έγινε. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι κάτοικος του «Κλ. Βικελίδης» έως το καλοκαίρι του 2026 καθώς η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ο Μπράμπετς


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα