Ο Ολυμπιακός βρήκε στη Νέα Φιλαδέλφεια αυτό που δεν είχε στα προηγούμενα ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός βρήκε στη Νέα Φιλαδέλφεια αυτό που δεν είχε στα προηγούμενα ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός βρήκε στη Νέα Φιλαδέλφεια αυτό που δεν είχε στα προηγούμενα ντέρμπι

bet365

Το βασικό συστατικό που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του κόντρα στην ΑΕΚ και τον οδήγησε στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Μέχρι και το χθεσινό ντέρμπι στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός τα είχε... δοκιμάσει όλα, στα μεγάλα ματς που έδωσε φέτος κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, ωστόσο νίκη δεν έβλεπε.

Είτε έκανε κακές εμφανίσεις, όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είτε εξαιρετικές όπως στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, το σύνολο του Μίτσελ δεν μπορούσε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή και είναι από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί την αποκαλύπτουν: Δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του είχαν παρουσιαστεί.

Από το ένα άκρο στο άλλο

Πιο τρανταχτό παράδειγμα από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν υπάρχει, καθώς εκεί οι Πειραιώτες έκαναν συνολικές 18 τελικές, χωρίς να καταφέρουν να στείλουν ούτε μία φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Κάτι που ήταν σε πλήρη αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια των Πρωταθλητών, καθώς το φινάλε της κανονικής διάρκειας, τους βρήκε να έχουν την καλύτερη επίθεση με 53, με την ΑΕΚ να τον ακολουθεί με 51 και τον ΠΑΟΚ με 43.

Αυτό λοιπόν στο χθεσινό παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», άλλαξε άρδην... Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός πήγε από το ένα άκρο, της πλήρης αστοχίας, στο άλλο άκρο της, της σχεδόν απόλυτης ευστοχίας, καθώς πέρα από τα τρία γκολ, είχε και την ευκαιρία με τον Μπακαμπού στο πρώτο ημίχρονο.

Αποτελέσματα και τελικές

  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2, 14 τελικές / 3 εντός
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1, 14 τελικές / 7 εντός
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0, 8 τελικές / 2 εντός
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0, 6 τελικές/ 1 εντός
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0, 18 τελικές/ 6 εντός
  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-3, 6 τελικές/ 3 εντός

Κάπως έτσι λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν σε ένα ματς που για 45 λεπτά είχαν παθητικό ρόλο να πάρουν μία εντυπωσιακή νίκη που τους βάζει ξανά στην μάχη της διεκδικήσης του τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα