Ο Ολυμπιακός το μεγαλύτερο πλήγμα λόγω καρτών στα play-offs: Αναλυτικά οι απουσίες των τεσσάρων διεκδικητών

Ο Ολυμπιακός το μεγαλύτερο πλήγμα λόγω καρτών στα play-offs: Αναλυτικά οι απουσίες των τεσσάρων διεκδικητών

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον στίβο των play-offs με δύο σημαντικές απώλειες λόγω καρτών από το ντέρμπι της «OPAP Arena», ενώ από την πρώτη αγωνιστική όλοι οι παίκτες κάτω από το όριο «μηδενίζονται». Δείτε αναλυτικά τις απουσίες των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου.

Η κανονική διάρκεια της φετινής Stoiximan Superleague έφτασε στο τέλος και σειρά παίρνουν τα πλέον αμφίρροπα και ενδιαφέροντα play-offs στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και το πρόγραμμα αρχής γενομένης από την πρεμιέρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της σεζόν.

Στην πρεμιέρα, ωστόσο, μερικές ομάδες θα έχουν έξτρα απουσίες, λόγω καρτών από την τελευταία στροφή της regular season. Τα play-offs είναι μια ξεχωριστή υπόθεση, αφού το κοντέρ μηδενίζεται για όλους τους παίκτες, αλλά οι σύλλογοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν το ματς που θα εκτίσει ο εκάστοτε παίκτης και η ποινή θα ισχύει για την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Ενόψει λοιπόν του πρώτου από τα δέκα κρίσιμα ματς τίτλου, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα έχει τις σημαντικότερες απουσίες στο ξεκίνημα: δύο για την ακρίβεια, ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Πεπ Μπιέλ, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα με τις τάπες στον Σέρχιο Αραούχο.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ χάνει στην πρεμιέρα τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος συμπλήρωσε επίσης κάρτες (τέσσερις) στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μπαίνουν «καθαροί» στα play-offs, εκεί όπου το σύστημα τιμωρίας με κάρτες παραμένει το ίδιο: μία αγωνιστική στις τέσσερις κίτρινες, δύο αγωνιστικές στις επτά.

Αναλυτικά η λίστα των τιμωρημένων των τεσσάρων διεκδικητών:

Παναθηναϊκός

-

ΑΕΚ

Βίντα

Ολυμπιακός

Χουάνγκ
Μπιέλ

ΠΑΟΚ

-

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα