Ολυμπιακός: Ντελίριο στον Ρέντη για το σπουδαίο διπλό με την ΑΕΚ! (vids)

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Ντελίριο στον Ρέντη για το σπουδαίο διπλό με την ΑΕΚ! (vids)

bet365

«Χαλασμός» στον Ρέντη από εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού που πανηγύρισαν με παίκτες και Μίτσελ το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ. Συνθήματα για Πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο! Το Gazzetta ήταν εκεί.

Με πολύ πιο μεγάλη δυναμική και ακόμα μεγαλύτερη παρουσία σε σχέση με το απόγευμα έγιναν οι πανηγυρισμοί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά το 1-3 με την ΑΕΚ στην Opap Arena. Πολύς κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στον Ρέντη για να αποθεώσει Μίτσελ και παίκτες και να φωνάξει συνθήματα αλλά και τραγούδια.

Και μάλιστα το έκανε σχεδόν από τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ με τον ενθουσιασμό να είναι μεγάλος καθώς ήταν ένα σπουδαίο διπλό. Το Gazzetta βρέθηκε στον Ρέντη όπου ήταν 3.000 κόσμος και ο οποίος ζήτησε Πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο από την ομάδα!

Μαζί με τον κόσμο τραγουδούσαν και οι παίκτες. Οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων ζήτησαν με συνθήματα τους και το Πρωτάθλημα αλλά και το Novibet Κύπελλο με ανατροπή στη ρεβάνς του θεσμού με την ΑΕΚ. Οι οπαδοί αγκάλιασαν παίκτες αλλά και Μίτσελ. Λατρεία υπήρξε και για τον Ισπανό τεχνικό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα