Πασχαλάκης: «Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα, δεν γίνεται να μας ξεγράψει κανείς» (vid)

Newsroom
Πασχαλάκης: «Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα, δεν γίνεται να μας ξεγράψει κανείς» (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως την ομάδα του δεν γίνεται να την ξεγράψει κανείς.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-1 στην OPAP Arena, στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντική η προσπάθεια όλων. Ήμασταν ενωμένοι. Ιστορική νίκη. Θα ακούγεται πολλά χρόνια μετά. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε χρόνο μπροστά μας»

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Το πλάνο δεν πήγε όπως θέλαμε και ευτυχήσαμε να το δούμε γρήγορα και να το αλλάξουμε».

Για το κούρεμά του: «Ήταν τρέλα της στιγμής το κούρεμα. Ήθελα να δείξω στους συμπαίκτες πως είναι και ο κόσμος μαζί μας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να μας ξεγράψει κανείς.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα