Τερζής: «Η ομάδα έδειξε την προσωπικότητα που θέλουμε»

Τερζής: «Η ομάδα έδειξε την προσωπικότητα που θέλουμε»

Newsroom
Τερζής: «Η ομάδα έδειξε την προσωπικότητα που θέλουμε»

bet365

Ο Τόλης Τερζής στάθηκε στην αντίδραση του Άρη μετά το 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την αγωνιστική εικόνα ποδοσφαιριστών όπως οι Ράφαελ Καμάτσο, Λούις Πάλμα.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στη νοοτροπία της ομάδας του αλλά και στον τρόπο διαχείρισης του προβαδίσματος του ΠΑΣ Γιάννινα. ««Η εμφάνισή μας ήταν καλή και παρόλο που δεχθήκαμε το γκολ, δεν πανικοβληθήκαμε, ήμασταν ήρεμοι και με υπομονή προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Μάλιστα, ο αντίπαλος έπαιξε πιο πίσω αλά εμείς ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο. Ισοφαρίσαμε, πήραμε το προβάδισμα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα έδειξε προσωπικότητα, αντέδρασε μετά από ένα άσχημο παιχνίδι στη Λαμία και πλέον περιμένουμε την κλήρωση των Playoffs. Θέλουμε να διασφαλίσουμε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, απάντησε: «Είχαμε προβλήματα και με τραυματισμούς και με κάρτες. Ο Μάριος Σιαμπάνης δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και θέλαμε να τον επιβραβεύσουμε. Ο Καμάτσο δουλεύει αρκετά καλά στις δύο τελευταίες εβδομάδες, κάναμε μια κουβέντα μαζί του και είδα ότι κάνει αυτά που του ζητήσαμε. Επίσης, ήταν αρκετά καλός στο δεύτερο ημίχρονο στη Λαμία και αποφάσισε να του δώσω μια ευκαιρία. Ήταν καλός σήμερα».

Ο Τόλης Τερζής ρωτήθηκε για το αν η νοοτροπία της ομάδας ήταν η βασική διαφορά σε σχέση με τον αγώνα με τη Λαμία. «Αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να βλέπουμε κάθε Κυριακή. Η σκέψη και η προετοιμασία του μυαλού δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Κάνουμε προσπάθεια μαζί με τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος έχει ενεργό ρόλο και μιλάει στα παιδιά», είπε και ρωτήθηκε για τον διαφορετικό ρόλο του Λούις Πάλμα. «Ο Πάλμα μπορεί να λειτουργήσει καλά και πίσω από τον επιθετικό. Χρησιμοποιήθηκε σ’ αυτή τη θέση και πέρυσι. Συζητήσαμε στη διάρκεια της εβδομάδας μαζί του. Έχει τα χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Ο Λούις πέρασε ένα δύσκολο διάστημα τον Γενάρη με τον τραυματισμό του αλλά δείχνει να συνέρχεται. Ήταν καλός αλλά υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα