Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Πήρε... ανάσα με την γκολάρα Ντε Βινσέντι! (vids)

bet365

H Λαμία τσίμπησε τον βαθμό στο Αγρίνιο, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το λάθος του Γκαραβέλη και το γκολ του Καρέλη, πήρε την ισοπαλία (1-1) με την γκολάρα – απευθείας φάουλ του Ντε Βινσέντι.


Χωρίς νικητή έληξε το ματς του Αγρινίου, όπου Παναιτωλικός και Λαμία έμειναν στο 1-1. Αποτέλεσμα που επί χάρτου δεν... κάνει στους φιλοξενούμενους, με γνώμονα πως Ιωνικός και Λεβαδειακός κέρδισαν στα δικά τους ματς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Γκρατερόλ στο τέρμα, τους Αποστολάκη, Μαλή, Λάρσον, Χουχούμη τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μλάντεν, Ντίας στον άξονα, τους Ντουάρτε, Σενγκέλια στα άκρα και τον Χουάνπι πίσω από τον Καράλη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Γκαραβέλη κάτω από τα γκολπόστ, τους Σιμόν, Παπαδόπουλο, Τζανετόπουλο, Αμπαντά στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Στάνκο, Νούνιες στον άξονα και τους Ασκόφσκι, Μαρτίνεθ, Τσιλούλη τριάδα πίσω από τον Βέργο.

Πρώτο ημίχρονο με ρυθμό, εκατέρωθεν φάσεις αλλά χωρίς γκολ

Από το πρώτο του κιόλας 10λεπτο το ματς ήταν αρκετά «ζωντανό» και η πλευρά των φιλοξενουμένων έστειλε το «μήνυμα» πως δεν θα... περιμένει και δεν «συμβιβάζεται» με την ισοπαλία. Ετσι απείλησε δις με τον Βέργο στο 5' και το 6' με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα, ενώ αμέσως μετά (8') ήταν η σειρά των γηπεδούχων να «φλερτάρουν» με το γκολ όταν η καλή εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια πέρασε λίγο άουτ.

Αυτόματα αποτυπώθηκε πως η αναμέτρηση είχε ρυθμό και ναι μεν η ανάπαυλα δεν είχε σκορ, υπήρξαν εκατέρωθεν καλές στιγμές και «διάθεση». Ο Γκαραβέλης στο 14' έκανε εξαιρετική επέμβαση μετά από σέντρα του Ντουάρτε που βρήκε πάνω στον Τζανετόπουλο και η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία του, ενώ τα «καναρίνια» διατηρούσαν την κατοχή και αναπτύσσονταν κυρίως από τα άκρα. Στον αντίποδα οι Σιμόν, Κυριάκος Παπαδόπουλος έβαλαν «δύσκολα» στον Γκρατερόλ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων, κυρίως ο πρώτος με το ωραίο σουτ του στο 42' όπου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, και το 0-0 του ημιχρόνου μάλλον αδικεί» την εικόνα των «μονομάχων».

Γκολ ο Καρέλης, πήρε τα «ηνία» ο Παναιτωλικός

To δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο και μάλιστα τα δεδομένα του άλλαξαν νωρίς και μόλις στο 51', όταν ο Καρέλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκαραβέλη μετά από σέντρα του Χουχούμη και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Αμέσως τα «καναρίνια» πήραν τον έλεγχο, με τον Λάρσον «φλέρταραν» με ακόμη ένα γκολ, πλέον έβρισκαν κενούς χώρους, πατούσαν καλύτερα αλλά δεν κατάφεραν να «τελειώσουν» το ματς.

Ομορφο φάουλ από τον Ντε Βινσέντι και 1-1

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν είχαν άλλη λύση από το βγουν μπροστά και στο 71' βρήκαν την «απάντηση» με τον Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα. Ετσι μπήκαμε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, οι ομάδες έπαιξαν ακόμη και με δύο φορ, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε.

MVP: Ο Ντε Βινσέντι. Δεν ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, αλλά σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Στο ύψος του: Ο Μλάντεν. Πολύ καλό ματς από τον Ρουμάνο χαφ του Παναιτωλικού, που ήταν στον άξονα.

Αδύναμος κρίκος: Ο Στάνκο. Ο χαφ της Λαμίας δεν βοήθησε στο δημιουργικό «κομμάτι», ενώ κυρίως στο δεύτερο μισό για όσο έπαιξε αντιμετώπισε και ανασταλτικά προβλήματα.

Η γκάφα: Η θέση του τερματοφύλακα είναι «άδικη» και κάθε λάθος της «φαίνεται». Ετσι συνέβη και στο 51' με τον Γκαραβέλη, που έχασε τον έλεγχο της μπάλας σε μία φαινομενικά εύκολη σέντρα και ο Καρέλης σκόραρε από κοντά. Πάντως δεν υπάρχει πορτιέρε που να μην του έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

Το «στραγάλι»: Στο 80' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι επί του Μπουζούκη, ο ρέφερι Γκαρτσίλας και το VAR είπαν «παίζεται».

Το «ταμείο» του Gazzetta: Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή (62%), μετά το 1-0 θα μπορούσε να «τελειώσει» το ματς, αλλά δεν το έκανε. Η Λαμία βρήκε επίσης ορισμένες φάσεις (9-8 οι τελικές για τους γηπεδούχους) και ο αγώνας ήταν μοιρασμένος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Ούνε Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Ντίας (80' Μόρσεϊ), Μλάντεν, Σενγκέλια (86' Πέντρο), Ανιόρ (61' Κολοβός), Ντουάρτε (80' Μπουζούκης), Καρέλης

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Μαρτίνεθ (66' Ντε Βινσέντι), Στάνκο (66' Μπεχαράνο), Νούνιες (86' Μανούσος), Ασκόβσκι (86' Καραμάνος), Τσιλούλης (86' Μεντίνα), Βέργος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα