Καμάτσο: «Εχω αυτοπεποίθηση, περιμένω την ευκαιρία μου»

Καμάτσο: «Εχω αυτοπεποίθηση, περιμένω την ευκαιρία μου»

Newsroom
 Καμάτσο: «Εχω αυτοπεποίθηση, περιμένω την ευκαιρία μου»

bet365

Ο Καμάτσο μίλησε για το ματς του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα,τα play offs αλλά και την κατάσταση του ίδιου.

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα, τον ίδιο αλλά και τα play offs, μίλησε ο Καμάτσο του Αρη στη NOVA. «Περιμένω ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι σίγουρα δύσκολο. Πιστεύω, όμως, ότι θα αντιδράσουμε για την ήττα που προηγήθηκε και θα φτάσουμε στη νίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά στις προπονήσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Περιμένω ότι οι αντίπαλοί μας θα επιχειρήσουν να μας πρεσάρουν ψηλά. Ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν στην επιθετική ανάπτυξη και θα ψάξουν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Ξέρουμε πώς παίζει ο αντίπαλος και πιστεύω ότι θα τους αντιμετωπίσουμε σωστά», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να κερδίσουμε όλες τις μπάλες και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν τα κάνουμε αυτά, με την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, θα βρούμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη σημασία της νίκης ενόψει και των play offs ανέφερε ότι «είναι πολύ κρίσιμο να πάρουμε τη νίκη. Ακολουθούν τα play offs και χρειαζόμαστε τους βαθμούς αυτούς. Μετά είναι άλλο υπόθεση». Για τον ίδιο είπε πως «έχω αυτοπεποίθηση! Περιμένω την ευκαιρία μου. Δουλεύω καλά στις προπονήσεις και αισθάνομαι έτοιμος. Γενικώς, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα