ΠΑΟΚ: Επίσκεψη από το παρελθόν για τον Κωνσταντέλια στο Βόλο

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη από το παρελθόν για τον Κωνσταντέλια στο Βόλο

bet365

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλος στο «Πανθεσσαλικό» (19:00 – COSMOTESPORT 3HD) και το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του «Δικεφάλου» να επιστρέφει στη γενέτειρα του, στην πόλη όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Κωνσταντέλια στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς εκεί βρέθηκαν μικρά παιδιά από την ποδοσφαιρικής σχολής της Αγίας Παρασκευής

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας απ’ όπου ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε πριν απο μια δεκαετία, Αλέξης Μαλακασιώτης, συνόδευε τους μικρούς μαθητές της σχολής που συνομίλησαν, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον «Ντέλια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα