Άρης: Ο Ζερβίνιο έγινε μέτοχος σε μεταφορική εταιρία

Άρης: Ο Ζερβίνιο έγινε μέτοχος σε μεταφορική εταιρία

Newsroom
Άρης: Ο Ζερβίνιο έγινε μέτοχος σε μεταφορική εταιρία

bet365

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ζερβίνιο παραμένει άγνωστο, αντιθέτως το αντίστοιχο επιχειρηματικό φαίνεται μέσα από τις επενδύσεις του με τελευταία την είσοδό του στο μετοχολόγιο μεταφορικής εταιρίας στην πατρίδα του.

Η παρουσία του Ζερβίνιο στον Άρη αποδείχθηκε εξαιρετική σύντομη καθώς πριν καλά-καλά συμπληρωθούν έξι μήνες συνεργασίας, οι δύο πλευρές κατέληξαν στη λύση του διετούς συμβολαίου. Ο Άρης δεν ήταν ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ιβοριανού επιθετικού ενώ ο τελευταίος είχε περισσότερο το μυαλό του στις επενδύσεις του με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την καθυστερημένη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη – στη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος – λόγω εγκαινίων μιας οικοδομικής επένδυσής του στην πατρίδα του.

Οι επενδύσεις του 36χρονου συνεχίζονται καθώς, όπως αναφέρουν τα media της πατρίδας του, προχώρησε στην απόκτηση μέρους των μετοχών μιας μεταφορικής εταιρίας και παράλληλα ανέλαβε τον ρόλο του βασικού πρεσβευτή της. Σε αντίθεση με τα επιχειρηματικά εγχειρήματά του, παραμένει άγνωστη η επόμενη (ποδοσφαιρικά) μέρα του καθώς η προσπάθειά του να βρει ομάδα που θα ταιριάζει στα «θέλω» του δεν οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα