ΟΦΗ: Κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Κονγκό ο Μπιφουμά

ΟΦΗ: Κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Κονγκό ο Μπιφουμά

Newsroom
ΟΦΗ: Κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Κονγκό ο Μπιφουμά

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Διεθνής ξανά θα είναι ο Τιεβί Μπιφουμά καθώς κλήθηκε από την εθνική ομάδα του Κονγκό για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Λίγες μέρες μετά την είδηση πως ο Μάρκο Μπάκιτς επέστρεψε στους εκλεκτούς της Εθνικής Μαυροβουνίου, ο ΟΦΗ θα έχει ακόμα έναν διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Τιεβί Μπιφουμά, ο οποίος βρίσκεται στις επιλογές της εθνικής ομάδας του Κονγκό για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος εξτρέμ είναι μία μόνιμη επιλογή στη χώρα του καθώς είναι και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει από τα παιχνίδια κόντρα στο Ν. Σουδάν (23/3 και 27/3).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα