Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα»

Newsroom
Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου σχολίασε στα social media ότι αν η Ένωση πάρει το τρίποντο στο κυριακάτικο ντέρμπι θα έχει και τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πέρασε με το τρίποντο από το Περιστέρι απί του Ατρόμητου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον οι κιτρινόμαυροι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena με τον Ντέμη Νικολαΐδη να τονίζει στο Instagram πως αν η Ένωση επικρατήσει, τότε θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

«Η ΑΕΚ αν και ήταν καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο πήρε τους τρεις βαθμούς με τον Ατρόμητο όπως έπρεπε και όπως μας αρέσει. Αν κερδίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή θα είναι πλέον το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο μύθος της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα