Τσούμπερ: «Ωραίο συναίσθημα που είμαστε πρώτοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Τσούμπερ: «Ωραίο συναίσθημα που είμαστε πρώτοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Newsroom
Τσούμπερ: «Ωραίο συναίσθημα που είμαστε πρώτοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο Περιστέρι τόνισε πως ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά, κρατώντας χαμηλούς τόνους μετά το προσπέρασμα της Ένωσης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσούμπερ στη NOVA μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του Ατρόμητου:

Για τη νίκη, το γκολ του και πώς έζησε το ματς: «Ισως είναι φυσιολογικό όταν κερδίζεις 0-1 και πλησιάζεις στο τέλος μία μικρή φάση στο κοινό να φαίνεται μεγαλύτερη. Ο αντίπαλος είχε μία – δυο στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο».

Για την ΑΕΚ που είναι στην κορυφή: «Είναι ωραίο συναίσθημα. Μπορεί να είμαστε πρώτοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, έχουμε και τα πλέι οφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε κατορθώσει κάτι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το δεύτερο σημαντικό γκολ του μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω πολύ καλά. Το σημαντικό για μένα είναι ότι κερδίζω κάποια λεπτά, αλλα σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Νιώθω καλά. Δουλεύουμε καλά εντός κι εκτός γηπέδου. Δουλεύουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και πώς το βλέπει: «Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί. Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Να δώσουμε θέαμα, να το χαρεί η Ελλάδα. Θα δούμε τι θα γίνει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα