Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο Εμβιλά, ευχάριστα νέα με Χάμες και Σαμασέκου

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο Εμβιλά, ευχάριστα νέα με Χάμες και Σαμασέκου

bet365

Ο Γάλλος χαφ παραμένει το βασικό πρόβλημα του Μίτσελ ενόψει του ΑΕΚ - Ολυμπιακού ενώ οι Χάμες και Σαμασέκου έχουν μπει ουσιαστικά σε διαδικασία φουλ προπόνησης.

Ο Εμβιλά δεν κατάφερε ούτε την Τετάρτη να μπει σε ρυθμούς φουλ προπόνησης. Δεν αποτελεί έκπληξη αυτό το στοιχείο καθώς ο Γάλλος δεν αναμένεται να προλάβει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και δεν αναμενόταν να αλλάξει κάτι ως προς αυτό.

Την Τετάρτη υπήρχαν όμως καλά νέα στον Ολυμπιακό για Χάμες και Σαμασέκου που ουσιαστικά μπαίνουν σε κανονικούς ή φουλ εάν θέλετε ρυθμούς προπόνησης. Βέβαια υπάρχουν ακόμα μέρες μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής. Έτσι και αλλιώς από τους δύο ο Σαμασέκου είναι περισσότερο δυνατός υποψήφιος για την 11άδα. Ο Χάμες θα έχει την Κυριακή αποχή σχεδόν ενός μήνα από τα ματς της Λίγκας οπότε είναι δύσκολο να προορίζεται για βασικός.

Ο Κολομβιανός σταρ δηλαδή με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα είναι στον πάγκο. Και σε αυτήν την περίπτωση θα είναι βασικός ο Φορτούνης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα