Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/03) στο Gazzetta

bet365

Οι Παλάσιος και Μαντσίνι που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό, η επιστροφή Χάμες και τα τρικ του Αλμέιδα στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Τα αργεντίνικα «φτερά» του Παναθηναϊκού καθάρισαν τον Παναιτωλικό - Επιστρέφει ο Χάμες με ΑΕΚ

Sport Day: Φτερά... για τον τίτλο! Με γκολ των δύο Αργεντινών εξτρέμ του, Μαντσίνι και Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού και φιγουράρει στην κορυφή. Ενισχυμένος στο ντέρμπι! Ο Μίτσελ ποντάρει στην επιστροφή Χάμες.

Live Sport: Ο Παλάσιος είναι αλλιώς! Δημιούργησε το 1-0, πέτυχε το 2-0, οδήγησε ξανά στον Παναθηναϊκό, με νίκη επί του Παναιτωλικού, στην κορυφή ο τούρμπο Αργεντινός. Καμία ντροπή... Καραμανλή! Εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές ο «ευαίσθητος παραιτηθείς» πρώην υπουργός Μεταφορών, κανένα... πρόβλημα η κυβέρνηση.

Φως των Σπορ: Να δείξει ποιος είναι. Έπειτα από δύο άσχημες εμφανίσεις σε Μιλάνο και Ρόδο, ο Ολυμπιακός αποφασισμένος για τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Τον πρώτο λόγο ο Φορτούνης. Ο Χάμες μπαίνει αύριο στην προπόνηση, φωνάζει «παρών» για τη Νέα Φιλαδέλφεια και θα μπει στην αποστολή. Με... σφραγίδα Αργεντινών κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Λάμψη τεσσάρων αστέρων! Γητευτές του γκολ οι Μπακαμπού και Μπιέλ, έχουν σκοράρει 20 από τα 50 γκολ του Ολυμπιακού. Με τον Κώστα ο θρύλος βάζεις τρία γκολ ανά ματς. Είναι ηγέτης.

Τα τρικ του Αλμέιδα - Το αρνητικό ρεκόρ του Άρη και ο Τζίμας που έγινε αντικείμενο λατρείας

Ώρα των Σπορ: Βγάζει... άσους, προκαλεί πόνο! Ο Αλμέιδα και τα... τρικ του, κρατάνε την ΑΕΚάρα ψηλά και παρά τις όποιες απουσίες, στέλνουν μήνυμα τίτλου προς πάσα κατεύθυνση. Απογοήτευση στους... αλλόθρησκους, που είχαν επενδύσει πολλά στον ΟΦΗ και τώρα γίνονται όλοι... Ατρόμητος.

Metrosport: Άλλαξέ το! Η συγκομιδή μόνο 11 βαθμών σε 13 εκτός έδρας ματς για τον Άρη και η δυστοκία «μάθημα» ενόψει των πλέι-οφ. Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ πενταετίας ο Άρης. Αστεράτη υποδοχή! Αντικείμενο λατρείας ο Τζίμας στο σχολείο του για συμμαθητές και καθηγητές. «Βροχή» τα συγχαρητήρια για το παρθενικό γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα