Κουρμπέλης: «Δύσκολη εβδομάδα για όλη την Ελλάδα, πλέον πατάω περιοχή»

Κουρμπέλης: «Δύσκολη εβδομάδα για όλη την Ελλάδα, πλέον πατάω περιοχή»

Newsroom
Κουρμπέλης: «Δύσκολη εβδομάδα για όλη την Ελλάδα, πλέον πατάω περιοχή»

bet365

Ο Κουρμπέλης μίλησε τόσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού, για τον νέο του αγωνιστικό ρόλο αλλά και το δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε τη χώρα.

Για τη νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού όπου και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του «τριφυλλιού» αλλά και την τραγωδία των Τεμπών που συγκλόνισαν την Ελλάδα μίλησε ο Κουρμπέλης, μετά τη λήξη του αγώνα της Λεωφόρου. «Ηταν πολύ δύσκολη βδομάδα. Οτι και να πω κυριαρχεί η θλίψη και η στεναχώρια, ότι και να πω δε θα αλλάξει κάτι. Λυπάμαι καλή δύναμη σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Cosmote TV.

Για το παιχνίδι είπε πως «είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος. Είχαμε δύο δοκάρια, σταθήκαμε άτυχοι. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες στην αντεπίθεση όταν χάναμε τη μπάλα αλλά είχαμε ψυχραιμία και βρήκαμε το γκολ που θέλαμε».

Για την εν γένει πορεία των «πράσινων» είπε πως «πρέπει να είναι περήφανοι όλοι στην ομάδα για την πρόοδο που έχουμε κάνει. Ολη τη χρονιά βρισκόμαστε στην πρώτη θέση σε σχέση με πέρσι και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία που κάνουμε για να μπούμε στα play offs με ένα μικρό πλεονέκτημα». Για την αλλαγή ρόλου που είχε και την ασίστ που έδωσε στον Μαντσίνι για το 1-0 είπε πως «τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα ως εξάρι. Πλέον πατάω περιοχή με το σύστημα που παίζουμε, δεν ήταν εύκολο στην αρχή αλλά βάζω στοιχεία στο παιχνίδι μου και βοηθάω την ομάδα. Ο Παλάσιος έκανε το σουτ και έτρεξα πως στην μπάλα και αφού είδα τον Μαντσίνι μόνο ήθελα να σιγουρέψω το γκολ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα