Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Σε 4 διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι των «αιωνίων» προχώρησε ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι των «αιωνίων» προχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού επανέφερε στην βασική ενδεκάδα τους Μάγκνουσον, που ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν, Κώτσιρα και Σπόραρ ενώ επέλεξε και τον Τσέριν να πάρει την θέση του τραυματία Μπερνάρντ, που έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας κολικού του νεφρού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στο κέντρο της άμυνας επανέρχεται ο Μάγκνουσον δίπλα στο Σένκεφελντ ενώ στα δύο άκρα της θα βρίσκονται οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν. Στα άκρα της επίθεσης θα έχουμε και πάλι αργεντίνικο δίδυμο με τους Μαντσίνι και Παλάσιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Άντρατζ Σπόραρ.

Αναπληρωματικοί για τους «πράσινους» είναι οι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Πούγγουρας και Καμπετσής.

Our starting 11 for today's game Panathinaikos #PAOFC2022_23 #PAOPAN #slgr #StoiximanSuperLeague pic.twitter.com/bXPfBSIJje

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα