Μπιέλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων»

Μπιέλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων»

Newsroom
Μπιέλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων»

bet365

Ο Πεπ Μπιέλ αναφέρθηκε τόσο στα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό όσο και τη νίκη την οποία αφιέρωσε στα θύματα στα Τέμπη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-0 του Λεβαδειακού και ο Πεπ Μπιέλ κατάφερε να βρει δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο ίδιος μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη αλλά και στα σημεία του παιχνιδιού.

Για τη δύσκολη εβδομάδα στη χώρα μας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών: «Συνέβη μία τραγωδία στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι γι' αυτό. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με δύο γκολ. Κυρίως όμως ότι επιστρέψαμε στις νίκες και κάναμε καλά τη δουλειά μας».

Για τις πολλές ευκαιρίες: «Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε. Αν τα κάνουμε σωστά όλα αυτά έχουμε τους παίκτες να δημιουργούμε τις ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε τα γκολ».

Για το αν σκέφτηκε να ζητήσει το πέναλτι από τον Μπακαμπού για να κάνει χατ τρικ: «Στην πραγματικότητα εγώ του έδωσα τη μπάλα. Παρόλο που ήταν η σειρά μου να εκτελέσω το πέναλτι. Οι επιθετικοί έχουν ανάγκη τα γκολ, θέλουν όλοι να σκοράρουν και αν το κάνουν όλοι στο ίδιο παιχνίδι τότε ακόμα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα