ΠΑΟΚ-Ιωνικός: Με Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ στην άμυνα και Μπράντον στην κορυφή ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ-Ιωνικός: Με Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ στην άμυνα και Μπράντον στην κορυφή ο «Δικέφαλος»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινάει με Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ στην άμυνα, ενώ ο Τόμας είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών (Ολιβέιρα, Κάργας, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κουαλιάτα, Κούρτιτς), τιμωριών (Σάστρε) και αναγκαστικών απουσιών (Σβαμπ) είναι λογικό να φέρνουν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τον Ιωνικό για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague.

O Τόμας Κεντζιόρα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου», ξεκινώντας στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Νάσμπεργκ να είναι ο παρτενέρ του Ίνγκασον, στη μεσαία γραμμή οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Τιάγκο Ντάντας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας, με τον 17χρονο Στέφανο Τζίμα να μένει στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο με την παρακάτω ενδεκάδα:

Κοτάρασκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα