Ολυμπιακός: Η πιθανή 11άδα με Λεβαδειακό με Ραμόν, Σαμασέκου και Ινμπόμ Χουάνγκ και το status με Χάμες

Ολυμπιακός: Η πιθανή 11άδα με Λεβαδειακό με Ραμόν, Σαμασέκου και Ινμπόμ Χουάνγκ και το status με Χάμες

bet365

Ο Μίτσελ χωρίς να είναι πολύ ξεκάθαρος στις δοκιμές του δείχνει να έχει μία στόχευση για την 11άδα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Το ζητούμενο για Χάμες.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει και λίγα προβλήματα στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Λεβαδειακό εντός την Κυριακή. Έχει τιμωρημένους τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ροντινέι και εκτός με τραυματισμούς τους Χάμες, Εμβιλά αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ακόμα ούτε ο Ρέτσος είναι εντός των επιλογών του Μίτσελ.

Παρότι ο Ισπανός προπονητής δεν έχει ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά του για το βασικό του σχήμα με τους Βοιωτούς φαίνεται πως ο Μπακαμπού έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Αραμπί και ο Ραμόν απέναντι στον Ρέαμπτσιουκ.

Άρα μία πιθανή 11άδα βγαίνει ως εξής: κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και δεξί μπακ ο Ανδρούτσος ή ο Βρουσάι και κέντρο άμυνας με Μπα και Ντόι. Αριστερό μπακ ο Ραμόν και εξάρι με οκτάρι οι Σαμασέκου και Ινμπόμ Χουάνγκ αντίστοιχα στις 2 αυτές θέσεις. Δεκάρι ο Φορτούνης, άκρα με Μασούρα και Μπιέλ και φορ πιθανότατα ο Μπακαμπού.

ΧΑΜΕΣ 2

Να τονιστεί πως στο όριο καρτών είναι παίκτες όπως οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Μπακαμπού. Για τον δε Χάμες σε αυτή τη φάση ο στόχος θα είναι να προλάβει την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου. Ο Κολομβιανός σταρ δείχνει να έχει παραπάνω πιθανότητες να τα καταφέρει σχετικά με τον τραυματία Εμβιλά. Ήδη βέβαια ο Ολυμπιακός έχει στερηθεί τον Χάμες Ροντρίγκες σε σημαντικά παιχνίδια. Πάντως τον Λεβαδειακό δεν υπήρχαν ενδείξεις πως θα τον προλάβαινε. Ήταν μάλλον οριακά και τελικώς έμεινε εκτός.

Τελευταίο ματς Πρωταθλήματος που είχε παίξει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν στις 13 Φλεβάρη με τον Παναιτωλικό (το εντός έδρας 6-1). Σε αυτό το παιχνίδι ο Χάμες είχε γίνει αλλαγή ενώ είχε βγάλει πριν πρόβλημα στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η αποστολή των Πειραιωτών για τους Βοιωτούς: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα