Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής και με ΑΕΚ ο Χάμες Ροντρίγκες, off και ο Εμβιλά με τον Παπέ Σισέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής και με ΑΕΚ ο Χάμες Ροντρίγκες, off και ο Εμβιλά με τον Παπέ Σισέ

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εκτός Χάμες, Εμβιλά και Παπέ Σισέ.

Εκτός πλάνων και αποστολής - όπως επρόκειτο να συμβεί - έμεινε ξανά στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χάμες έτσι θα χάσει και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το Novibet Κύπελλο (τον επαναληπτικό του 3-0 στην OPAP Arena). Off με τραυματισμό και ο Εμβιλά (με τον Γάλλο χαφ να είναι πιθανό να λείψει για αρκετές ημέρες με το πρόβλημά του στο πόδι του) ενώ εκτός είναι και ο Παπέ Σισέ. Φυσικά εκτός αποστολής είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος καθώς είχε αποβληθεί με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα