Ολυμπιακός: Ξανά εκτός ο Χάμες, επιστροφή Σισέ ενόψει Λεβαδειακού

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός ο Χάμες, επιστροφή Σισέ ενόψει Λεβαδειακού

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε ξανά εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς στο Φάληρο με τον Λεβαδειακό, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Παπέ Σισέ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τονΛεβαδειακό την Κυριακή (5/3) με τον Μίτσελ να ανακοινώνει αποστολή χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός σταρ παραμένει εκτός, ενώ αντίθετα στην αποστολή επανέρχεται ο Σισέ. Πέρα από τον Χάμες, στα πλάνα του Μίτσελ δεν βρίσκεται και ο τραυματίας Εμβιλά, ενώ λόγω καρτών δεν είναι επίσης διαθέσιμοι και οι Παπασταθόπουλος και Ροντινέι. Εκτός είναι παίκτες όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα