ΑΕΚ: Μπήκε ο Φαν Βέερτ ενόψει ΟΦΗ, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και ο Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Μπήκε ο Φαν Βέερτ ενόψει ΟΦΗ, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και ο Μοχαμάντι

Newsroom
ΑΕΚ: Μπήκε ο Φαν Βέερτ ενόψει ΟΦΗ, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και ο Μοχαμάντι

bet365

Θετικά νέα για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ο Φαν Βέερτ μπήκε την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα και λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ μετά από καιρό επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και ο Μοχαμάντι. Το Σάββατο μπαίνει και ο Φερνάντες.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τον Αλμέιδα να έχει δύο καλές ειδήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα που αφορούν τους Φαν Βέερτ και Μοχαμάντι.

Ο Φαν Βέερτ που παρέμενε αμφίβολος, κατάφερε να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα και με μια ακόμα προπόνηση αύριο πριν η ΑΕΚ αναχωρήσει για την Κρήτη, ο Ολλανδός φορ λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή.

Επίσης ο Μοχαμάντι που είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους προσαγωγούς επέστρεψε και αυτός μετά από καιρό σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και πλέον μετράει αντίστροφα για να υπολογίζεται από τον Αλμέιδα.

Ατομικό συνέχισε ο Φερνάντες, ο οποίος όμως αναμένεται και εκείνος να μπει αύριο Σάββατο σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφοντας στη διάθεση του «Πελάδο», ενώ εκτός είναι φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία που όπως είναι γνωστό υπέστη θλάση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε πως για το ματς με τον ΟΦΗ δεν υπολογίζονται οι Σιμάνσκι και Αραούχο που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα