Το σκεπτικό της απόφασης για το Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Η ένσταση είχε οριστικώς κριθεί»

Newsroom
Το σκεπτικό της απόφασης για το Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Η ένσταση είχε οριστικώς κριθεί»

bet365

Το περιβόητο σκεπτικό για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το Ατρόμητος - ΑΕΚ δόθηκε στην δημοσιότητα με την αποφάση να ξεκαθαρίζει πως το ζήτημα για το οποίο έκανε ένσταση η ΑΕΚ είχε οριστικά κριθεί.

Στην δημοσιότητα βγήκε το σκεπτικό της απόφασης για την υπόθεση των δοκαριών στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, το οποίο έγινε γνωστό πως επανορίστηκε την Τρίτη (02/03) για τις 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα μ' αυτό, η ένσταση η οποία κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έγινε δεκτή, επειδή το ζήτημα το οποίο αφορούσε είχε ήδη κριθεί σε πρώτο βαθμό και πέραν αμφισβήτησης κι έτσι και η πλευρά της «Ένωσης» δεν είχε πλέον έννομο συμφέρον και άρα δικαίωμα έφεσης. Δηλαδή, η Επιτροπή Εφέσεων δεν εξέτασε την ουσία της απόφασης.

332156286_751100060065783_8906505950747408636_n.jpg

σδα

δφασ

δσαφ

φδασ

φδασ

φδασ

φα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα