Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/03) στο Gazzetta

bet365

Η προσμονή του Μίτσελ για Φορτούνη, η ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές και η εβδομάδα... φωτιά της ΑΕΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Ο Μίτσελ που θέλει ο Φορτούνης να βγει μπροστά και η ήττα του ΠΑΟ από την Εφές

Sport Day: Όλα στο «7»! Με τον Χάμες τραυματία και τον Μπιελ στα... ρηχά. Ο Μιτσέλ περιμένει από τον Φορτούνη να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό το προσεχές διάστημα. Ξεκίνησαν τα... πλέι-οφ. Ο Γιοβάνοβιτς θα προβάρει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου το σχήμα που θέλει για τους αγώνες κατάταξης.

Live Sport: Ντροπή σας! Τους 57 έφτασαν οι νεκροί, αδιευκρίνιστος αριθμός αγνοουμένων. Άρχισαν οι μηνύσεις διασωθέντων και οικογενειών των θυμάτων. Οι ήρως φοιτητές που έσωσαν ζωές. Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις και οι ανατριχιαστικές περιγραφές. Πάλι ήττα, «άλλος» Γκριγκόνις. Ο ΠΑΟ έχασε και από την Εφές με 87-82, όμως τουλάχιστον «κέρδισε» τον Λιθουανό.

Φως των Σπορ: Σπαραγμός και ορμή! Σήμερα το μεσημέρι θα έχουν ολοκληρωθεί έρευνες και τραγικός απολογισμός από την ταυτοποίηση των σορών. Αιμοδοσία και εκδηλώσεις μνήμης σε όλη τη χώρα. «Πετάει» στα 42! Ο «αγέραστος» Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε ως 7ος στον τελικό με 16,26μ. από τον προκριματικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Νέος αέρας στα φτερά! Η υπόσχεση του Κανός χαρίζει πολλές ελπίδες. Οι τρεις κινήσεις για να «αλώσει» και το Μιλάνο.

Η «μεγάλη» εβδομάδα της ΑΕΚ και η θλίψη και οργή για όσα συνέβησαν στα Τέμπη

Ώρα των Σπορ: Η πιο μεγάλη εβδομάδα του «πολέμου»! Ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη, το ματς στο Περιστέρι, δηλαδή μετά το Ηράκλειο και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μεγάλο αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα, αποκτά η ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου, εφόσον κάνει το «3 στα 3» μέσα σε επτά μέρες.

Metrosport: Θλίψη και οργή! Η Ελλάδα μετράει τους νεκρούς της και ζητάει να λάμψει όλη η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους ενόχους. Τα 2+1 διλήμματα του Τερζή στον Άρη και τα εντατικά μαθήματα του Κεντζιόρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα