ΑΕΚ: «Πώς έχουν έτοιμη την απόφαση από Τρίτη και δύο μέρες μετά δεν μας δίνουν το σκεπτικό της;»

ΑΕΚ: «Πώς έχουν έτοιμη την απόφαση από Τρίτη και δύο μέρες μετά δεν μας δίνουν το σκεπτικό της;»

ΑΕΚ: «Πώς έχουν έτοιμη την απόφαση από Τρίτη και δύο μέρες μετά δεν μας δίνουν το σκεπτικό της;»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για το γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων δεν της δίνουν το σκεπτικό παρά τις συνεχείς προσπάθειες των κιτρινόμαυρων.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως είναι γνωστό, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει την έφεση της ΑΕΚ με αποτέλεσμα το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι να πρέπει να οριστεί ξανά, με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Στην ΑΕΚ έχουν ζητήσει από την πρώτη στιγμή το σκεπτικό της απόφασης, ωστόσο δεν έχουν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης κάτι στα χέρια τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το διατακτικό της απόφασης, «κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 28/2/2023». Κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση βγήκε την Τρίτη μετά την προθεσμία για την υποβολή των υπομνημάτων και δύο 24ωρα μετά δεν έχει δοθεί σκεπτικό στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως είναι γνωστό, από χθες το πρωί υπάρχει δημοσιευμένη και λάβαμε κι εμείς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται κατ΄ουσίαν η έφεση μας για την πρωτόδικη απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο. Λάβαμε την απόφαση λίγο μετά τις 11 το πρωί. Όμως για να ακριβολογούμε λάβαμε το διατακτικό της απόφασης. Κι όχι το σκεπτικό της. Θυμίζουμε πως την πρωτόδικη απόφαση την πήραμε μαζί και με το σκεπτικό της με το που δημοσιεύθηκε.

Από την στιγμή λοιπόν που λάβαμε το διατακτικό της απόφασης, τόσο εγγράφως όσο και προφορικά μάταια ζητάμε να μας δοθεί και το σκεπτικό της. Κι αν δεν υπήρχε καθαρογραμμένο ζητήσαμε τουλάχιστον το χειρόγραφο. Από το πρωί της Τετάρτης 1/3 μέχρι και τώρα παρά τις συνεχείς μας προσπάθειες δεν έχουμε πάρει σκεπτικό. Μάλιστα από ένα σημείο χθες και μετά δεν μπορούμε καν να έρθουμε σε επικοινωνία με την γραμματεία της επιτροπής, ενώ μαθαίνουμε από πληροφορίες πως είναι σε εξωτερικές δουλειές...

Πρέπει επίσης να τονίσουμε το εξής. Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρεται για την έφεση μας το εξής: «Κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 28/2/2023». Δηλαδή η απόφαση βγήκε την Τρίτη (μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήταν και η προθεσμία που είχε ζητηθεί και για υπομνήματα...) κι έχουμε φτάσει Πέμπτη μεσημέρι και δεν υπάρχει σκεπτικό για να μας δοθεί.

Αναρωτιόμαστε και θεωρούμε ότι αναρωτιόμαστε εύλογα, πως είναι δυνατόν για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, από την μία να μας πληροφορούν πως έχουν έτοιμη την απόφαση από την Τρίτη κι από την άλλη δυο μέρες μετά να μην είναι σε θέση να μας δώσουν τίποτα σε σχέση με το σκεπτικό της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα