Άρης: Κάρτες και τραυματισμοί τον βάζουν σε διαδικασία διαχείρισης

Άρης: Κάρτες και τραυματισμοί τον βάζουν σε διαδικασία διαχείρισης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Κάρτες και τραυματισμοί τον βάζουν σε διαδικασία διαχείρισης

bet365

Ο Πίτερ Ετέμπο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές είναι στο όριο ενώ στον Άρη περιμένουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Λούκας Ρουπ, Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Playoffs του Πρωταθλήματος κι έχει μπροστά του δύο αγώνες για να εδραιωθεί στην 5η θέση καθώς, όπως είπε και ο Τόλης Τερζής μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, στόχος είναι η διεύρυνση της βαθμολογικής απόστασης από τον Βόλο. Παράλληλα, είναι υποχρεωμένος να μπει σε διαδικασία διαχείρισης του ρόστερ με σκοπό να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους στην πρεμιέρα των Playoffs.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Πίτερ Ετέμπο αντίκρισε την 4η κίτρινη κάρτα και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στα παιχνίδια που ακολουθούν με Λαμία (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός). Στον τελευταίο θα απουσιάσει ο Μόουζες Οντουμπάτζο καθώς ήδη έχει δηλωθεί ότι εκεί σ’ αυτόν θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Πέραν αυτών, είναι στο όριο των καρτών (3) οι Μπράιαν Νταμπό, Ματέο Γκαρσία και Χουάν Ιτούρμπε. Θυμίζουμε ότι με τη λήξη της κανονικής διάρκεια διαγράφονται οι κάρτες όχι όμως και οι ποινές.

Πέραν του ζητήματος των καρτών, στον Άρη περιμένουν τα μαντάτα για την κατάσταση των Λούκας Ρουπ, Ματέο Γκαρσία. Για τον πρώτο υπάρχει φόβος θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο ενώ ο δεύτερος αποχώρησε σε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη κι επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Προφανώς, η διαχείριση των δύο τελευταίων αγώνων θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των δύο ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα