Ματέο Γκαρσία: «Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά»

Ματέο Γκαρσία: «Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά»

Newsroom
Ματέο Γκαρσία: «Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Ματέο Γκαρσία τόνισε μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου ότι οι κίτρινοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους μέχρι στιγμής και πως η ομάδα βάσει ρόστερ άξιζε να έχει περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματέο Γκαρσία στη NOVA:

Για το γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το ότι κατάφερα να δώσω το στίγμα μου σκοράροντας. Στο ματς με τον ΟΦΗ σκόραρα, αλλά ακυρώθηκε, τώρα ξανά το πρώτο γκολ, αλλά μετά ήταν η τρίτη και η φαρμακερή».

Για την εξασφάλιση της εξάδας: «Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι κλειδί για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα για την είσοδο στα πλέι οφ».

Για το πόσο απελευθερώνει τον Άρη αυτό το αποτέλεσμα: «Δεν είχαμε και την καλύτερη χρονιά. Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά με περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε τώρα. Μπορέσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση καθώς είχαμε να κερδίσουμε κάποια ματς και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα και στα πλέι οφ».

Γιατί ο Άρης δεν κατάφερε να έχει καλύτερα αποτελέσματα ως τώρα στη σεζόν: «Το ποδόσφαιρο θέλει και τυχη. Δεν είχαμε τύχη ως ομάδα. Έχουμε ποιότητα και είμαστε ένα καλό γκρουπ ατομικά και συνολικά. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Είναι δική μας ευθύνη να δίνουμε το 100% και υποχρέωσή μας είναι να αντιστρέψουμε την αρνητική κατάσταση και να δώσουμε περισσότερους βαθμούς στην ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα