ΑΕΚ: Ο... κατοστάρης Λιβάι Γκαρσία με την κιτρινόμαυρη φανέλα
Ο Λιβάι Γκαρσία στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου μέρους, έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα απουσιάσει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.
Ωστόσο, ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο παρά την ατυχία του μπήκε σε ένα ξεχωριστό κλαμπ καθώς έφτασε τις 100 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
«Ο Levi Garcia συμπλήρωσε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης 100 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Levi έκανε το ντεμπούτο του στον νοκ άουτ τρίτο προκριματικό του Europa League, με αντίπαλο την St. Galen στην Ελβετία, στις 24/9/2020. Levi προχωράμε μαζί, δυνατά. Σ' αγαπάμε», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
