ΟΦΗ: Ο εκπληκτικός Τοράλ μακριά από το Ηράκλειο (vids)

ΟΦΗ: Ο εκπληκτικός Τοράλ μακριά από το Ηράκλειο (vids)

Newsroom
ΟΦΗ: Ο εκπληκτικός Τοράλ μακριά από το Ηράκλειο (vids)

bet365

Ο Ισπανός έφτασε το 2023 τα τέσσερα γκολ στις εξόδους του ΟΦΗ, είναι άμεσα μέσα σε ακόμη δύο και ο «ρόλος» του περιφερειακού επιθετικού φαίνεται πως του... ταιριάζει απόλυτα.

Ακόμη μία νίκη μακριά από το Ηράκλειο πήρε χθες (26/2) ο ΟΦΗ, καθώς επικράτησε 2-0 στη Νεάπολη και πλέον το 2023 «τρέχει» ρεκόρ 3-1-1 στις εξόδους του. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα συγκέντρωσε τους 10 από τους 26 φετινούς της βαθμούς στις πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της κατά τη διάρκεια του νέου έτους και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποτίναξε κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής της σε σενάρια υποβιβασμού.

Η εξαιρετική της παρουσία εκτός του νησιού τονίστηκε/αναδείχθηκε πρόσφατα και μάλιστα υπήρχε ειδική αναφορά στην παρουσία του Γιαν Τοράλ. Ο Βλάντας Νταμπράουσκας έχει πλέον καθιερώσει τον Ισπανό σε ρόλο «περιφερειακού» επιθετικού και εκείνος ανταποκρίνεται πλήρως στον συγκεκριμένο ρόλο, κάτι που αποτυπώθηκε εκ νέου στη Νίκαια όπου με δύο γκολ «υπέγραψε» τη νίκη του club και ήταν, ξανά, εκ των πρωταγωνιστών του.

Πλέον ο 28χρονος έφτασε τα τέσσερα προσωπικά τέρματα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του ΟΦΗ το 2023 (προηγήθηκαν εκείνα με Παναιτωλικό και Λαμία), όπου κέρδισε σε Αγρίνιο, Λαμία, Νίκαια (4-0, 4-1, 2-0 αντίστοιχα), απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα και έχασε (2-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα αυτό συνέβη με μόλις πέντε τελικές του και η μόνη του που δεν βρήκε δίχτυα ήταν μία κόντρα στα «καναρίνια», όπου στο 51' ο Γιάννης Ανέστης απέκρουσε το σουτ του και ο Χουάν Νέιρα που πήρε το «ριμπάουντ» έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Την ίδια στιγμή στο «κομμάτι» της δημιουργίας πιστώνεται μία ασίστ, εκείνη στον Νουά Ντίκο για το 0-2 επί του Παναιτωλικού όταν και έπαιξε γρήγορα στον κενό χώρο για τον 33χρονο επιθετικό και αυτός πλάσαρε εύστοχα.

Παράλληλα ήταν «μέσα» και σε δύο από τα τέσσερα τέρματα των Κρητικών στο «Αθανάσιος Διάκος». Αν θυμηθούμε το πρώτο τους που μάλιστα σημείωσε ο ίδιος το «έχτισε» από την αρχή μαζί με τον Μάρκο Μπάκιτς, όταν ξεκίνησαν να παίζουν το «1-2» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έφτασαν μέχρι τα αντίπαλα καρέ και εκείνος «τελείωσε» τη φάση.

Την ίδια στιγμή στο 0-2 του Μαυροβούνιου χαφ ο Τοράλ έστρωσε με το κεφάλι στον Ερικ Λάρσον που με τη σειρά του βρήκε τον Μπάκιτς στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Ετσι ο Ισπανός συμμετέχει το 2023 σε έξι γκολ μακριά από το «Γεντί Κουλέ», δηλαδή σε παραπάνω από τα μισά του ΟΦΗ που σε αυτό το διάστημα έχει σημειώσει 11. Για την ιστορία σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 97' μαζί με τις καθυστερήσεις (δηλαδή σε κάθε «γεμάτο» παιχνίδι που εμφανίζεται) και χρειάζεται μόλις 1,25 τελική για να το πράξει.

Ο Τοράλ στις εξόδους του ΟΦΗ το 2023

Αγώνες: 5
Λεπτά: 388'
Γκολ: 4
Τελικές: 5
Ασίστ: 1
Γκολ/Λεπτά: 1/97'
Γκολ/Τελικές: 1/1,25

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα