Άρης: Ο Τερζής δεν άλλαξε τίποτα στην ενδεκάδα

Άρης: Ο Τερζής δεν άλλαξε τίποτα στην ενδεκάδα

Newsroom
Άρης: Ο Τερζής δεν άλλαξε τίποτα στην ενδεκάδα

bet365

Ο Τόλης Τερζής απέφυγε τους πειραματισμούς καθώς στον αγώνα (19:30) απέναντι στον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» χρησιμοποιεί την 11αδα που πέρασε εμφατικά από την Κρήτη.

Προφανώς η πειστική εμφάνιση του Άρη στη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις του Τόλη Τερζή ο οποίος δεν προχώρησε στην παραμικρή αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Άρη. Ο Χουλιάν Κουέστα παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπράμπετς-Ενκουλού και τους Οντουμπάτζο, Πίρσμαν στα άκρα.

Ο Πίτερ Ετέμπο είναι ο μοναδικός «κόφτης» ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Νταρίντα, Ρουπ. Ματέο Γκαρσία και Λούις Πάλμα είναι στα επιθετικά άκρα και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Αν υπάρχει έκπληξη, αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Λούις Πάλμα ο οποίος δεν είχε καλή αγωνιστική παρουσία απέναντι στον ΟΦΗ ενώ μετά το παιχνίδι του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος καθώς αντέδρασε την αλλαγή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα