Βρουσάι: «Με το που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα»

Newsroom
Βρουσάι: «Με το που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα»

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι ήταν πολύ στεναχωρημένος με τη φάση του ακυρωθέντος τέρματός του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βρουσάι στις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό επισήμανε:

«Πραγματικά με το που το ακύρωσαν (το γκολ) ήθελα να κλάψω. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα και ειδικά όπως ήταν το ματς. Όταν έβαλα το γκολ το πανηγύρισα με τη ψυχή μου. Δε έχω δει τη φάση και δεν ξέρω αν είναι οφσάιντ. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και στο πρώτο ματς και απόψε. Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος και λέγαμε πως δεν γίνεται να μην κερδίσουμε αλλά ουσιαστικά χάσαμε.

Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Εμείς δεν σταματάμε. Δείξαμε πως το θέλαμε πάρα πού σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Θέλαμε να παίξουμε παρόλο που ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν σωστή. Επηρέασαν το παιχνίδι οι αποφάσεις του διαιτητή. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και θέλουμε να το κατακτήσουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα