Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός έπεσε... από την Ακρόπολη, αλλά κρατά to +2 από την ΑΕΚ!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός έπεσε... από την Ακρόπολη, αλλά κρατά to +2 από την ΑΕΚ!

bet365

Το ντέρμπι του Φαλήρου δεν ανέδειξε νικητή αφού το γκολ του Βρουσάι ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός «τσίμπησε» βαθμό και η ΑΕΚ που νίκησε εύκολα τον Αστέρα βρέθηκε στο -2 από την κορυφή. Στο -5 ο Ολυμπιακός, στο -7 ο ΠΑΟΚ.

Ντέρμπι με τα όλα του στο Φάληρο. Αιώνιο ντέρμπι. Με νεύρα, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, με σκληρά μαρκαρίσματα, με ένα ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι στο 89΄, με μια κόκκινη στις καθυστερήσεις, με δοκάρι. Τα πάντα όλα. Χωρίς όμως γκολ. Ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχασε τα άχαστα κυρίως με τον Κανός δεν επικράτησε του Παναθηναϊκού (0-0) που παρά την ισοπαλία και παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ τον πλησίασε στους δύο βαθμούς, είναι κερδισμένος αφού έφυγε αλώβητος από μια καυτή έδρα.

Μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ ήταν η επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα στην Τούμπα, ώστε να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή και να περιμένει μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Φάληρο. Η απευθείας κόκκινη κάρτα του Γκαρντάφσκι μόλις στο 3' για το σκληρό μαρκάρισμα στον Αραούχο έκανε την αποστολή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακόμη πιο εύκολο. Αλλώστε το... εκκωφαντικό 32-0 (!!!) στις τελικές δεν θέλει μεγαλύτερη ανάλυση για να περιγράψει την εικόνα του αγώνα. Μάλλον το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε με τα γκολ του Αραούχο και του Γκατσίνοβιτς... κολακεύει τους Αρκάδες, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν «φάνηκαν» στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αν η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» είχε πρόσωπο, αυτό είναι του Παναγιώτη Τσιντώτα. Οταν ο ΠΑΟΚ ανέβασε... στροφές στο φινάλε για να πάρει μια νίκη που είχε τόσο ανάγκη, ο έμπειρος κίπερ με δύο σημαντικές επεμβάσεις στο 86' και στο 88' κράτησε... λευκή την εστία, ενώ στο 90' είπε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δοκάρια του που σταμάτησαν το σουτ του Μπίσεσβαρ. Κάπως έτσι έμεινε το 0-0 και κάπως έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε μια σημαντική ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή ενόψει και των πλέιοφ. Μετά την γκέλα στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς ακόμη σε μια επαρχιακή έδρα λίγο πριν το φινάλε της κανονικής σεζόν!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24Η)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Βόλος – Λαμία 1-1

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Ιωνικός – ΟΦΗ (16.00)
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (16.00)
Αρης – Ατρόμητος (19.30)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 55
2. A.E.K. 53
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 50
4. Π.Α.Ο.Κ. 48
5. ΒΟΛΟΣ 36
6. ΑΡΗΣ 34
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 28
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 27
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 24
10. Ο.Φ.Η. 23
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
12.ΙΩΝΙΚΟΣ 15
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
14. ΛΑΜΙΑ 13
*ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Ιωνικός και Αρης έχουν αγώνα λιγότερο.
**Ο Ατρόμητος έχει δύο ματς λιγότερα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25Η)

Σάββατο 4 Μαρτίου
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Αθηνών (20.00)

Κυριακή 5 Μαρτίου
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (16.00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17.00)
Λαμία – Άρης (17.30)
ΟΦΗ – ΑΕΚ (19.30)
ΠΑΟΚ – Ιωνικός (20.30)

Δευτέρα 6 Μαρτίου
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα