Μπακαμπού στο Match Programme του ντέρμπι: «Να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Δημήτρης Τομαράς
Μπακαμπού στο Match Programme του ντέρμπι: «Να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

bet365

Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός, Σεντρίκ Μπακαμπού, μίλησε στο match programme του σαββατιάτικου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος φορ, Σεντρίκ Μπακαμπού, είπε μεταξύ άλλων πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για:

Τον Ελ Αραμπί: Ήμασταν φίλοι πριν γίνουμε συμπαίκτες. Ο Γιουσέφ είναι ένας φανταστικός παίκτης. Με βοήθησε πολύ με την προσαρμογή μου εδώ. Κόντρα στον ΟΦΗ πανηγυρίσαμε όλοι μαζί γιατί αυτό ήταν το φυσιολογικό.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Σε αυτό το ντέρμπι πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν. Ελπίζω να μπορέσουμε επιτέλους να ανατρέψουμε την κατάσταση και αυτό να ξεκινήσει με το ντέρμπι.

Τη... μάχη του τίτλου: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το μέγιστο για να κάνουμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα