Φουστέρ ενόψει ντέρμπι «αιωνίων»: «Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά σπίτι, πάμε Ολυμπιακέ»

Newsroom
Φουστέρ ενόψει ντέρμπι «αιωνίων»: «Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά σπίτι, πάμε Ολυμπιακέ»

bet365

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Νταβίντ Φουστέρ ενόψει του μεγάλου ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ανακοινώνοντας πως θα δώσει το παρών στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Νταβίντ Φουστέρ το βράδυ του Σαββάτου για το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος Ισπανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε εννέα φορές ως παίκτης απέναντι στους Πράσινους, ανακοίνωσε μέσω post στο Facebook πως θα βρεθεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει σπίτι.

«Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο σπίτι μας για να υποστηρίξω τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι. Πιστεύω θα είναι μια ωραία βραδιά. Πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Ισπανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα