Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/02) στο Gazzetta

bet365

Οι αντιδράσεις για τον διαιτητή του ντέρμπι και οι σκέψεις των προπονητών, η ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι και η επιλογή Τζίμα αντί Κούτσια στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Στο επίκεντρο το ντέρμπι των «αιωνίων» - Ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο

Sport Day: Τα πρώτα λεπτά! Τι θέλει ο Ιβάν από τους παίκτες του στο ντέρμπι. Στην... τσίτα! Ο Μίτσελ ανέβασε ένταση στην προπόνηση και τα... ντεσιμπέλ με παρατηρήσεις. Επέλεξε διαιτητή από το... πανέρι για το σούπερ ντέρμπι (τον Πορτογάλο Πινέιρο). Νέα πρόκληση Μπένετ! Άλλη μία ομολογία ανικανότητας από Μπένετ και Μπαλτάκο.

Live Sport: Με νοοτροπία νίκης! Καθαρός ο στόχος του Γιοβάνοβιτς για το +8 από τον Ολυμπιακό, ώστε ο ΠΑΟ να τον «τελειώσει» από τη μάχη του τίτλου. Ρισκάρει με Πινέιρο! Τον Πορτογάλο που ήταν VAR του Τρεϊμάνις και «ακύρωσε» σκανδαλωδώς το «μαρς» πέναλτι υπέρο του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, όρισε ο Μπένετ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Χάνει και όταν παλεύει! Στο φινάλε ήττα για τον μαχητή Παναθηναϊκό, 78-76 από την Αρμάνι.

Φως των Σπορ: Το μυστικό του ντέρμπι! Γιατί πρέπει ο Ολυμπιακός να σκοράρει πρώτος στο ματς. Κώστας Μπράτσος: «Πρόβλεψη; Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο». Μπραζίλ... Γιουνάιτεντ! Με Φρεντ και Άντονι να απαντούν στο πέναλτι του Λεβαντόφσκι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με 2-1 και συνεχίζει στους «16» του Europa League.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Χάμες έτοιμος! Ο Κολομβιανός πήρε από τον Μίτσελ την μπαγκέτα του μαέστρου! Με λογική Λεωφόρου ο θρύλος στην μάχη με τον ΠΑΟ, αλλά με τουλάχιστον τρεις αλλαγές σε σύγκριση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Ποια θέση παραμένει... ανοιχτή. Υπόκλιση από τον Κανός!

Ο λόγος πώλησης του Κούτσια - Η αισιοδοξία της ΑΕΚ για την εκδίκαση της προσφυγής

Ώρα των Σπορ: Και τώρα... φωτιά! Η ΑΕΚ μπαίνει στην εβδομάδα τριών κρίσιμων μαχών και δουλεύει για να τα κερδίσει και τα τρία. Μέσα ο Βίντα για το ματς με τον Αστέρα, προπονήθηκε κανονικά χθες στα Σπάτα. Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για δικαιοσύνη στη σημερινή εκδίκαση της έφεσης.

Metrosport: Τζίμας ναι! Κούτσιας όχι! Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι δεν χωρούν μαζί από του χρόνου στην πρώτη ομάδα. Πως και γιατί έγινε αυτή η επιλογή που ανοίγει τον δρόμο στον Τζίμα και οδηγεί στην πώληση του Κούτσια. Σταθερότητα μετά την ηρεμία θέλει ο Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα