ΠΑΟΚ: Πάει δανεικός στην Κουιαμπά ο Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ: Πάει δανεικός στην Κουιαμπά ο Κουαλιάτα

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πάει δανεικός στην Κουιαμπά ο Κουαλιάτα

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να παραχωρήσει στην βραζιλιάνικη Κουιαμπά ως δανεικό τον Νικολάς Κουαλιάτα.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός, που ήρθε στην «Τούμπα» το περασμένο καλοκαίρι από την Γουόντερερς αντί 1,8 εκατ. ευρώ, δεν μπόρεσε να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του «δικεφάλου του βορρά» πραγματοποιώντας μόλις πέντε συμμετοχές μ' αυτή (και μία με την δεύτερη ομάδα, που σκόραρε κιόλας).

Ο ΠΑΟΚ σκεφτόταν εδώ και καιρό το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής, η Κουιαμπά από την Βραζιλία (αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία) εκδήλωσε ενδιαφέρον και πλέον οι συζητήσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες προκειμένου να κλείσει και επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών και ο παίκτης να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, ίσως στο deal του δανεισμού να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα