ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» η πώληση Κούτσια στους Chicago Fire

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» η πώληση Κούτσια στους Chicago Fire

bet365

Η επιμονή των Chicago Fire για την απόκτηση του Γιώργου Κούτσια, σε συνδυασμό με τη θετική στάση του 19χρονου ποδοσφαιριστή οδηγούν στην πώληση του από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του MLS.

O Γιώργος Κούτσιας ετοιμάζεται για το μεγάλο (ποδοσφαιρικό) ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με δεδομένη την απόφαση του ΠΑΟΚ να κάνει αποδεκτή την πρόταση των Chicago Fire για την απόκτησή του αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta οι άνθρωποι της ομάδας από το MLS είχαν ενθουσιαστεί με τον 19χρονο επιθετικό και έδειχναν από την πρώτη στιγμή αποφασισμένοι να προχωρήσουν σ’ όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ. Μ’ άλλα λόγια; Θα επέμεναν για την απόκτησή του ακόμα κι αν εισέπρατταν αρνητική απάντηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, υπήρχαν κι άλλες παράμετροι που έπρεπε να συζητηθούν εσωτερικά στην Τούμπα μέχρι να δοθεί το τελικό ΟΚ. Στη Μικράς Ασίας έβαλαν κάτω τα δεδομένα σ’ ότι αφορά τον Γιώργο Κούτσια και την κρίσιμη θέση του επιθετικού στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ της επόμενης περιόδου, συζήτησαν με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας στην απόφαση να αποδεχθούν την πρόταση των Chicago Fire.

Το deal με την ομάδα του MLS θα «κλειδώσει» στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο θα ανέρχεται στο 20%. Στις 500.000 ευρώ ο ετήσιος μισθός του 19χρονου επιθετικού, που αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Σικάγο.

Ο δανεισμός του Γιώργου Κούτσια στον Βόλο (22 συμ., 4 γκολ, 1 ασίστ) θα διακοπεί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του νεαρού Έλληνα επιθετικού στους Chicago Fire.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα