Ντέρμπι «αιωνίων» και... επικίνδυνες αποστολές με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Newsroom
Ντέρμπι «αιωνίων» και... επικίνδυνες αποστολές με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης και οι κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές της αγωνιστικής σε Super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Σάββατο γεμάτο δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη! Δυνατές «μονομαχίες», απαιτητικές εξορμήσεις για τους μεγάλους των Top-5 πρωταθλημάτων και κορύφωση με ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρώτο πιάτο του Σαββατοκύριακου είναι ουκ ολίγες και οι στοιχηματικές επιλογές ακόμα περισσότερες μέσα από το Πάμε Στοίχημα.

Ενόψει της σέντρας, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα σημεία εστιάζοντας σε πέντε παιχνίδια, με αποδόσεις που δεν είχες φανταστεί στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

429 Γουέστ Χαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)

west

Ανεβασμένη η Φόρεστ το τελευταίο διάστημα κι απομακρυσμένη από το χαμηλότερο στρώμα της βαθμολογίας, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που πραγματοποιεί κυρίως στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Δεν ισχύει το ίδιο για τη Γουέστ Χαμ που είναι κολλημένη στην 18η θέση και ψάχνει αντεπίθεση για να μην αναλωθεί για τα καλά στη «μάχη» της παραμονής.

Απέναντι στην Τσέλσι οι Χάμερς έβγαλαν αντίδραση και πήραν τον βαθμό, το ίδιο έκαναν και στην έδρα της Νιούκαστλ, αλλά η ήττα από την Τότεναμ τους κρατάει όπως και να έχει μακριά από τη νίκη εδώ και σχεδόν έναν μήνα. Το τρίποντο, λοιπόν, φαντάζει μονόδρομος στο «London Stadium», ιδίως από τη στιγμή που η Νότιγχαμ όσο δυσκολοκατάβλητη είναι στο «City Ground», άλλο τόσο δύσκολα σκοράρει και παίρνει βαθμό εκτός έδρας.

Η επίθεση των Χάμερς ασφαλώς δεν πείθει (μόλις 19 γκολ σε 23 παιχνίδια, 3ο χειρότερο παθητικό), γι' αυτό και προτείνουμε το στοίχημα Under 2,5 γκολ και νίκη Γουέστ Χαμ σε αποόδοση 3,55.

238 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (17:30)

AEK

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα στην «Τούμπα» κόντρα στον ΠΑΟΚ, η οποία την έβγαλε από την τροχιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα (-4 από τον Παναθηναϊκό με ένα ματς λιγότερο). Συνεπώς, η επιστροφή στην «OPAP Arena» συνοδεύεται από το «πρέπει» της νίκης και από την τρομερή παράδοση που χτίζει στο νεότευκτό της γήπεδο, στο οποίο τρέχει απόλυτο νικών.

Η λογική λέει ότι το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ικανό για να σταματήσει αυτό το σερί. Οι Αρκάδες μπορεί να σημείωσαν επιτυχίες πρόσφατα νικώντας τον Παναθηναϊκό και μένοντας «όρθιοι» κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά το πέτυχαν εντός έδρας. Μακριά από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» όχι απλά δεν κερδίσει στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχει να σκοράρει από τις 31 Οκτωβρίου.

Με δεδομένη την ορμή των γηπεδούχων και την ανάγκη για επιστροφή στα τρίποντα, αλλά και για να αυξηθεί κάπως η απόδοση από τον απλό «άσο», το στοίχημα 1/1 ημίχρονο/τελικό και NG προσφέρεται σε απόδοση 2,30.

338 Έμπολι - Νάπολι (19:00)

Napoli

Οκτώ σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, πρωτοπόρος με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, εντυπωσιακή και ουσιαστική ταυτόχρονα. Η Νάπολι συνεχίζει καβάλα στ' άλογο για το Scudetto με αιχμή του δόρατος το δίδυμο Οσιμέν-Κβαρατσχέλια και το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο της προς τη στέψη είναι αυτό της Έμπολι.

Ο Σπαλέτι καλείται να διαχειριστεί και το rotation μετά από το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ, αλλά ακόμα και με το supporting cast σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι Παρτενοπέι έχουν αποδείξει φέτος ότι μπορούν να «καθαρίσουν» αυτές τις ύπουλες εξορμήσεις μακριά από το «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η Έμπολι τα πηγαίνει περίφημα για τα δεδομένα της τη φετινή σεζόν παραμένοντας σε διψήφια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, δίνοντας βάση ως επί το πλείστον στα παιχνίδια με τις ομάδες εκτός εφτάδας. Έτσι εξηγείται το ότι οι μοναδικές της ήττες εντός έδρας είναι από τις Αταλάντα, Μίλαν και Ρόμα, παιχνίδια που πάντως κυνήγησε ή πέτυχε γκολ. Το στοίχημα νίκη Νάπολι και Over 3,5 γκολ» προσφέρεται σε απόδοση 3,05 στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

298 Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

jhaaland

Η νίκη της στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ «σβήστηκε» αμέσως με την ισοπαλία της στην έδρα της Φόρεστ κι έτσι βρέθηκε και πάλι 2η με ματς περισσότερο. Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να βρει τη χαμένη της σταθερότητα για να πατήσει «γκάζι» στην τελική ευθεία της κούρσας του τίτλου και η επιστροφή στις νίκες περνάει από την έδρα της Μπόρνμουθ.

Τα Κεράσια θα παλέψουν μέχρι τέλους όπως όλα δείχνουν για την παραμονή, έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητοι στα τρία από τα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια, όμως, ο πήχης ανεβαίνει επικίνδυνα απέναντι στους Πολίτες.

Η Σίτι μετά και το 1-1 κόντρα στη Λειψία ψάχνει ένα ξέσπασμα επιθετικά, συνεπώς καταλήγουμε στο Over 3,5 γκολ και νίκη της Σίτι, που προσφέρεται συνδυαστικά σε απόδοση 2,40.

263 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (20:30)

oly-pao

Ντέρμπι αιωνίων, με αντεστραμμένους ρόλους μετά από χρόνια. Ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το «Γ. Καραϊσκάκης» πρωτοπόρος μετά τη σεζόν 2009-10, όταν και εν τέλει κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι. Μίγμα που συνιστά ένα από τα πλέον αμφίρροπα και ενδιαφέροντα παιχνίδια μεταξύ Ερυθρόλευκων και Πρασίνων τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Μίτσελ έχει τεράστιο κίνητρο καθώς με νίκη θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ενώ ακόμα και η ισοπαλία την κρατάει στο κόλπο του τίτλου ενόψει play-offs. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την άλλη, δείχνει να έχει ισορροπήσει μετά τον «καταστροφικό» Γενάρη και έχει για σύμμαχο το αήττητο σερί που τρέχει απέναντι στους Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού.

Ματς που και τα τρία αποτελέσματα φαντάζουν πιθανά, αλλά από πλευράς αποδόσεων αυτή που ξεχωρίζει και ξεπερνά τον τριπλασιασμό είναι η διπλή ευκαιρία (Χ/2) του Τριφυλλιού και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) στο 3,10.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα