Ολυμπιακός: Ο Χάμες των τεσσάρων ντέρμπι στην Ελλάδα με γκολ, δοκάρι και ακυρωθέν τέρμα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Χάμες των τεσσάρων ντέρμπι στην Ελλάδα με γκολ, δοκάρι και ακυρωθέν τέρμα (vids)

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες προσδοκά να πάρει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι για τον Ολυμπιακό και ενώ στα μεγάλα ματς είναι ένας παίκτης που δηλώνει παρών!

Ο Κολομβιανός σταρ του Ολυμπιακού ανέκαθεν στην καριέρα του ήταν παίκτης των μεγάλων αγώνων. Προφανώς λοιπόν αυτό θα τον ακολουθούσε και στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου ο Χάμες Ροντρίγκες έχει ήδη δώσει 4 ντέρμπι για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Σε αυτά τα ματς ο Χάμες έχει αφήσει το στίγμα του. Σε άλλα έχει πάει καλύτερα και σε άλλα όχι τόσο καλά αλλά σίγουρα τον θυμόμαστε για όλα. Στην ήττα του Ολυμπιακού στο 1-2 από τον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 37'. Στο δε ντέρμπι της Τούμπας που έληξε 0-0 είχε δοκάρι σε σουτάρα του στο 22ο λεπτό. Ο Χάμες γενικά είναι παίκτης που ακόμα και εάν ο Ολυμπιακός δεν... τραβάει δημιουργικά και επιθετικά την έχει την ατομική ενέργεια.

Στο δε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το 1-1 του α' γύρου πάλι τον είχε αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα. Σε φάσεις όπως στο πολύ καλό σουτ του στο 62' που αποκρούστηκε πολύ δύσκολα. Και στο 84' βέβαια η επίθεση που απέφερε το γκολ του Μπιέλ ξεκίνησε από τα δικά του πόδια στο κέντρο.

Όσο για την ΑΕΚ; Στο 0-0 του Φαλήρου ο Χάμες είχε ακυρωθέν γκολ. Στο 58' του αγώνα με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα όμως το γκολ του ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ καθώς ήταν εκτεθειμένος ο Μασούρας που του έβγαλε την πάσα για το εξαιρετικό κατά τα άλλα τελείωμά του.

Γενικά ο Χάμες είναι ο παίκτης των ντέρμπι και στην Ελλάδα. Και σε αυτό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και τα ατού του και την προσωπικότητά του. Να θυμίσουμε πως στο βαρύ για τον Ολυμπιακό 3-0 με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας ο Χάμες απουσίαζε καθώς προερχόταν με πρόβλημα με ενοχλήσεις από το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.


Ο ίδιος ο Χάμες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε μιλήσει για την παρουσία του στην Ελλάδα και τη διάθεσή του να προσφέρει αλλά και για τον κόσμο του Ολυμπιακού. «Τους ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδωσαν από την πρώτη στιγμή, από την άφιξή μου. Σε κάθε παιχνίδι τους νιώθω και με παρακινούν να δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο», είχε τονίσει για τους φιλάθλους.

Σε ερώτηση για το εάν νιώθει πως έχει ακόμα να δώσει και άλλα στον Ολυμπιακό είχε πει: «Ναι φυσικά. Απομένει ακόμη ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να δώσω στον σύλλογο και στους φιλάθλους περισσότερους τίτλους και χαρά. Προς το παρόν, είναι καιρός να συγκεντρωθούμε στο παρόν και να δουλέψουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Έχω ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να δώσω, είμαι νέος και φροντίζω τον εαυτό μου μέρα με τη μέρα για να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, όπως το κάνω».

Ο Χάμες στα ντέρμπι

Με ΠΑΟΚ στο 1-2 εντός

  • 1 γκολ
  • 2 τελικές
  • 5 φάουλ υπέρ
  • 6/10 γεμίσματα

Με Παναθηναϊκό στο 1-1 εκτός

  • 3 κλεψίματα
  • 2 φάουλ υπέρ
  • 3/7 γεμίσματα

Με ΑΕΚ στο 0-0 εντός

  • 1 τελική
  • 2 κλεψίματα
  • 4 φάουλ υπέρ

Με ΠΑΟΚ στο 0-0 εκτός

  • 1 δοκάρι
  • 2 τελικές
  • 3 φάουλ υπέρ
  • 1/4 γεμίσματα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα