Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα διλήμματα του Μίτσελ για το ντέρμπι του Φαλήρου  

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα διλήμματα του Μίτσελ για το ντέρμπι του Φαλήρου  

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή 11άδα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αλλά ακόμα το... ψάχνει.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας με σκορ 3-0 εκτός έδρας και τώρα έχει μπροστά του το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ένα ματς στο Καραϊσκάκη όπου εάν έρθει η νίκη τα πράγματα θα αλλάξουν για τα καλά για τους Πειραιώτες και θα πάρουν μία τρομερή ώθηση για τη συνέχεια.

Υπάρχει όμως και το ζήτημα της κατάρτισης της βασικής 11άδας. Ο Μίτσελ έχει κάποια ερωτηματικά στο μυαλό του σε σχέση με αυτήν. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα εάν ο Σωκράτης είναι στο 100% θα είναι ο ένας (τώρα εάν δεν προλάβει υπάρχει ο Μπα) και από εκεί και πέρα ο Ντόι συγκεντρώνει πιθανότητες για τον παρτενέρ του. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Ροντινέι και αριστερά ο Ισπανός αμφιταλαντεύεται μεταξύ των Ρέαμπτσιουκ και Ραμόν. Ίσως να σκέφτεται λίγο παραπάνω τον Μολδαβό.

Για το κέντρο τα φαβορί είναι οι Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ (με τον Σαμασέκου να είναι μια εναλλακτική για τη θέση Νο6 ή επιλογή γενικά για την πιθανότητα ενός καθαρού 4-3-3) και μπροστά τους ως δεκάρι ο Χάμες εφόσον ο Κολομβιανός ξεπεράσει τελείως τις ενοχλήσεις του. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Κανός (δείχνει να έχει το προβάδισμα) και για το άλλο οι Φορτούνης και Μπιέλ διεκδικούν θέση και βέβαια υπάρχει και η επιλογή για πιο κλασικό εξτρέμ όπως με Μασούρα. Για φορ επικρατέστερος είναι ο Μπακαμπού για το ντέρμπι του Σαββάτου, που θα γίνει με γεμάτο Καραϊσκάκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα