Ο Πάολο Βανόλι σωριάστηκε μπροστά στον πάγκο της Τορίνο

Newsroom
 Ο Πάολο Βανόλι σωριάστηκε μπροστά στον πάγκο της Τορίνο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο τεχνικός της Τορίνο, Πάολο Βανόλι σωριάστηκε μπροστά στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τη Βενέτσια, όμως δευτερόλεπτα μετά σηκώθηκε και συνέχισε να ασκεί τα καθήκοντά του.

Όλοι τρόμαξαν στο «Grande Torino» και στον αγώνα της Τορίνο με τη Βενέτσια για την 35η αγωνιστική της Serie A, όταν ο τεχνικός της «Γκρανάτα», Πάολο Βανόλι σωριάστηκε μπροστά στον πάγκο της ομάδας.

Το περιστατικό συνέβη στο 75ο λεπτό και τη στιγμή που εξεταζόταν στο VAR, το πέναλτι που κέρδισε η Τορίνο και ο Νίκολα Βλάσιτς μετέτρεψε σε γκολ λίγο μετά για το τελικό 1-1.

Ο 53χρονος τεχνικός, που από την έναρξη του β' ημιχρόνου καθόταν στον πάγκο, πετάχτηκε κι έτρεξε να δώσει οδηγίες στον Χιλιανό αμυντικό Γκιγιέρμο Μαριπάν. Ήταν η στιγμή που ένιωσε αδιαθεσία κι έπεσε στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως δέχθηκε ιατρική βοήθεια, σηκώθηκε και καθησυχάζοντας τους πάντες, παρέμεινε στη θέση του μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Στο αγωνιστικό μέρος η Βενέτσια, που παλεύει για την παραμονή της, είχε ανοίξει το σκορ με τον Κίκε Πέρεθ στο 36'.

 


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα