«Η Λάτσιο προσφέρει 500.000 ευρώ στον Μανδά, εκείνος θέλει 800.000»

«Η Λάτσιο προσφέρει 500.000 ευρώ στον Μανδά, εκείνος θέλει 800.000»

Newsroom
mandas_lazioooo

bet365

Η «Corriere dello Sport» αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες γύρω από την πορεία των επαφών που έχουν Λάτσιο και Χρήστος Μανδάς για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Σε επαφές με τον Χρήστο Μανδά ώστε να υπάρξει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του φαίνεται πως βρίσκεται η Λάτσιο, καθώς ο νεαρός πορτιέρε κέρδισε πολλούς «πόντους» στην πρώτη του κιόλας σεζόν στη Serie A.

Για αυτό άλλωστε και κατά καιρούς φέρεται να είναι στο «στόχαστρο» πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και όπως έχει γραφτεί τον «κοιτάνε», μεταξύ άλλων, Λέστερ, Μάντσεστερ Σίτι, Ιντερ, Φιορεντίνα αλλά και άλλες.

Η «Corriere dello Sport» υποστήριξε σήμερα (10/6) ότι οι Ρωμαίοι προσφέρουν στον 22χρονο ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ, ενώ τώρα ανέρχονται σε λίγο λιγότερες από 400.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή η πλευρά του νεαρού ζητά 800.000 ευρώ και για αυτό δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Παράλληλα η εφημερίδα υποστηρίζει πως η Λάτσιο τον κοστολογεί 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα