Λάτσιο: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας λόγω της πρόσληψης Μπαρόνι!

Λάτσιο: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας λόγω της πρόσληψης Μπαρόνι!

Newsroom
Οπαδοί Λάτσιο

bet365

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λάτσιο μετά την απόφαση της ομάδας να προσλάβει τον Μάρκο Μπαρόνι στην τεχνική ηγεσία.

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Λάτσιο! Ο κόσμος των Λατσιάλι είναι έξαλλος από την επιλογή της διοίκησης να δώσει τα κλειδιά στον Μάρκο Μπαρόνι και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι της ιταλικής ομάδας προανήγγειλαν συλλαλητήριο και κάλεσαν τον κόσμο σε διαμαρτυρία κατά της διοίκησης Λοτίτο, ο οποίος κατηγορείται για ερασιτεχνικούς χειρισμούς που υπονομεύουν το μέλλον της Λάτσιο.

«Οι οπαδοί της Λάτσιο, καθαρά από αγάπη για τον σύλλογο, δεν θα δεχτούν αυτή τη μείωση με κανέναν τρόπο! Σε έναν κόσμο ποδοσφαίρου όπου όλοι οι σύλλογοι αναλαμβάνουν την ευθύνη και στοχεύουν σε πλήρη ανάπτυξη, η Λάτσιο βρίσκεται όμηρος ενός σχεδίου που στοχεύει αποκλειστικά στα προσωπικά συμφέροντα του Κλαούντιο Λοτίτο.

Δεν θα δεχθούμε αυτή τη μέτρια προσέγγιση και, ως υπερασπιστές της Λάτσιο μας, έχουμε το καθήκον να πάρουμε θέση. Εμείς οι οπαδοί έχουμε κουραστεί από αυτή τη δικτατορία και θα δείξουμε τη διαφωνία μας με ειρηνικό τρόπο.

Επιτέλους θα έχετε όλοι τον τρόπο να εκφράσετε δημόσια τις χιλιάδες κριτικές που γέμισαν τα social media τον τελευταίο καιρό, όλοι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τη διαφωνία σας με την παρουσία σας απέναντι σε αυτήν την ερασιτεχνική ηγεσία που κανείς μας δεν αξίζει.

Ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη εκδήλωση διαφωνίας που έχει δει ποτέ ο αθλητισμός στη Ρώμη. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για το επόμενο Σαββατοκύριακο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα