Μίλαν - Σαλερνιτάνα 3-3: Είπαν... αντίο με ισοπαλία Πιόλι και Ζιρού

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 3-3: Είπαν... αντίο με ισοπαλία Πιόλι και Ζιρού

Newsroom
Ζιρού

bet365

Τη βραδιά που το Σαν Σίρο αποχαιρέτησε τους Πιόλι, Ζιρού, στο τελευταίο τους παιχνίδι με τους Ροσονέρι, η Μίλαν έκλεισε τη σεζόν με ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

Ισόπαλη 3-3 αναδείχθηκε η Μίλαν εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα στο «Σαν Σίρο». Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του Πιόλι στον πάγκο του συλλόγου, μιας και ο έμπειρος Ιταλός κόουτς δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στους Ροσονέρι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ζιρού, ο οποίος αποθεώθηκε στο γκολ που πέτυχε. Η Μίλαν πήρε τη 2η θέση πίσω από την Ίντερ, με τη Σαλερνιτάνα να αποχαιρετά την κατηγορία. Βασικός ο Πασαλίδης για τους φιλοξενούμενους.

Ο Λεάο άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 22', ενώ ο Ζιρού στο 27ο λεπτό πέτυχε το 2-0. Στο 64' ο Νουάνκβο μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, στο 77' ο Καλάμπρι πέτυχε το 3-1. Η Σαλερνιτάνα μείωσε με τον Σάμπια στο 87' και ο Νουάνκβο διαμόρφωσε στο 89' το 3-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα