Ρανιέρι: «Κάηκα λίγο από την εμπειρία μου με την Ελλάδα»

Newsroom
Ρανιέρι

bet365

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε για το μοναδικό ενδεχόμενο να επιστρέψει στους πάγκους, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Εθνικής Ελλάδας.

Στα 72 του χρόνια, ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ανακοίνωσε πως η Κάλιαρι θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που προπονεί. Ωστόσο, μετά την ήττα από την Φιορεντίνα ανέφερε ότι θα επέστρεφε σε πάγκους μόνο για αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πως η Εθνική Ελλάδας τον... έκαψε κάπως.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Φεύγω από την Κάλιαρι και εδώ κλείνει ο κύκλος μου ως προπονητής, το έχω πει και το επιβεβαιώνω. Θα επέστρεφα σε πάγκο ομάδας μόνο με μία εθνική, επειδή κάηκα λίγο από εκείνη την εμπειρία μου με την Ελλάδα. Έχω κλείσει όμως με τους συλλόγους. Ευχαριστώ το φίλαθλο κοινό της Κάλιαρι, τώρα είναι η στιγμή να απολαύσω τα εγγόνια μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που είχαν να πουν μία ωραία κουβέντα για μένα αυτά τα χρόνια, ήταν τιμή μου να αποτελώ μέρος του κόσμου του ποδοσφαίρου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα